Vem är Martin Hallengren

”Vilken fantastiskt bra föreläsare! Jag var lite rädd för att det bara skulle vara en föreläsare som läser från en PowerPoint men nu var det en person som verkligen brann för sitt jobb och gav mig allt jag önskade plus en hel del mer än vad jag hade förväntat mig. Tack så mycket!  Det finns så många bra dimensioner på den här utbildningen så jag håller fortfarande på att processa allting i min hjärna. Jag har fått ett helt nytt mindset.”    
Fredrik Carlberg, Vice VD, Svep Design Center AB
 
Det här omdömet fick jag efter en öppen kurs, Ny som Chef. Jag strävar allt efter att vara fantastisk och framföra det jag har att säga med passion. Jag vill att kursdeltagare och de verksamheter jag jobbar med ska ha en ihållande WOW-känsla.
Jag vill alltid leverera teoretisk kunskap som är användbar för alla. Ledarskap och medarbetarskap ska fungera i verkligheten, annars är den helt värdelös.
 
Jag älskar verkligen det jag gör. Att förbättra en verksamhet eller arbetsplats är så härligt. Att bygga ett fantastiskt ledarskap som gör att medarbetarna växer och trivs är något jag på riktigt brinner för.
Att arbeta upp medarbetarskapet så att i stort sett alla medarbetare drivs av sin passion i sitt arbete ger mig en lyckokänsla.
Att var med och skapa en arbetsplats där ingen arbetar för egen vinning, utan där alla arbetar som en lagmaskin i världsklass gör att jag känner mig meningsfull.
 
Det är inte alltid jag levererar det mina kunder beställer, men jag kan lova att jag levererar det mina kunder behöver.
Jag skapar resultat och verkstad – inte bara vackra ord.